2023-01-23

Mina åsikter om Ål gate

Det händer mycket skit här i världen men det som tar alla priser e att Sveriges statsministers statssekreterare fiskat ål - o dödat den antar jag för det har varit ett jävla liv sedan nyheten nådde "riksmedia". Händelsen ägde rum för typ fem år sedan men ni vet hur det e med politikerna - finns det nån skit att hitta så hittas det förr eller senare! Så i morgonstudion i morse frågade hon tjejen om Ulf Kristersson visste om att ålsekreteraren fiskat ål när han anställde honom, ja det visste han men vi gör alla dumma grejer ibland. 

Såg ett så roligt inlägg i Hemlagat för alla där nån hade lagt upp en bild på rökt ål runt jul (då det är en vanlig juldelikatess). så kommenterade nån Du vet om att ålen är rödlistad va??? personen svarade Det e d mycket annan mat som e också. Då svarade den andra personen Så kanske det e men bättre o vänta med att äta ål tills ålen har återhämtat sig så vi kan äta den med gott samvete. Då svarade ålkillen att han redan äter ål med gott samvete :) 

För min del kan ålen gärna låta bli att återhämta sig. Hur som helst har sossarna KU-anmält statssekreteraren som jag inte vet vad han heter. Såg presskonferens med han Ardalan ;) där han sa att man inte får ljuga för polisen för just det ålsekreteraren ljög även för polisen om att han inte hade fiskat ål... man bara normal o ta upp det nu :) inget kul får man ha i sosse sverige. 




Bildkälla: En bild på en ål <3 ... den som inte tjuvfiskat ål får kasta första stenen :D

1 kommentar:

  1. Vilket spännande inlägg!! Politiskt laddat, hade helt missat detta. Själv tycker jag ålar är lite läskiga men tycker ändå dom ska få leva så gott det går <3

    SvaraRadera